A.Taravari: Në Çair ose Gostivar nga 4 persona në tavolinë, në komunat maqedone nga 2 persona!

0

Mbrëm në emisionin CLICK PLUS ishin në debat Arben Taravari nga ASH dhe Blerim Bexheti nga BDI të cilët debatuan në temë Politika ‘Politika në karshi të koronavirusit’. Gjatë debatit Arben Taravari la të nënkuptojë që populli shqipëtar ose në komunat ku ka shumicë shqiptare nuk ka kultur ose ndërgjegje qytetare në krahasim me komunat ku shumica është maqedonase, duke thënë: Se në Çair apo në Gostivar nëpër kafene fatkeqësisht rrijn nga 4 persona e lartë në një tavolinë në krahasim me komunat maqedonase ku rrijn nga 2 persona.
Pas këtij lapsusi nga ana e Arben Taravarir reagoj Blerim Bexheti i cili i replikoj duke i thënë që nuk është e mirë dhe etike që të bëhet ndarja sipas nacionaliteteve.