Reagon NP Ujësjellës dhe Kanalizime: STOP SABOTIMIT(Foto)

0

STOP SABOTIMIT ⛔️
Reagim në lidhje me mungesën e ujit në një pjesë të qytetit.
-Teknikët e ndërmarrjes pas testimeve të bëra konstatuan se uji që vjen në qytet është me shtypje të lartë rreth 7.5 Bar, ndërsa mungesa e ujit në këtë pjesë të qytetit mund të jetë nga faktori njeri 🚱🚫
-Ky dyshim u paraqit në organet kompetente sepse dëmtimi i rrjetit të ujësjellësit paraqet vepër penale. ❌
-Do të ketë bashkëpunim me organet e MPB.
-Sapo morëm ankesat nga qytetarër u veprua menjëherë (paraqitja e parë 20:36, zgjedhja e problemit në 21:20) ✅👨🏻‍🔧
-Ju lutemi mos bëni veprime të këtilla në rrjetit të ujësjellësit sepse nuk e dëmtoni NP Ujësjellës dhe Kanalizime e as Komunën e Strugës por e dëmtoni drejtpërdrejt veten tuaj dhe të gjithë bashkëqytetarët tuaj. ✅🙏
-Lus që çdo qytetar të paraqesë çdo lloj dyshimi për sabotim në nr. 078500151🙏

Me respekt,
Np Ujësjellës dhe Kanalizime