Strugë: Paditet 20 vjeçari nga Shqipëria, pasi u kap me drogë në makinë

0

Njësia për Punë të Brendshme Strugë ngriti kallëzim penal kundër T.S (20), shtetas i R.së Shqipërisë, për kryerjen e veprës penale “Prodhim dhe shpërndarje e pa autorizuar e narkotikëve, substancave psikotrope dhe prekursorsëve”. Më 12 dhjetor 2019, në hyrje në vendkalimin kufitar të ,,Qafthanës,, në Republiken e Maqedonisë së Veriut, gjatë kontrollit, oficerët e policisë, nën një çante krahu tē lënë ne sediljen e automjetit kanē gjetur një qese me lëndë narkotike marihuanë. Zyra për marëdhënie me publikun. Zëdhënëse e SPB-Ohër Merlina Islami.