Ministri Ekonomisë K.Bekteshi sot do jetë në Strugë

0

Ministri i Ekonomisë z.Kreshnik Bekteshi sot do qëndrojë në Strugë ku do ketë një takim me përfaqsuesit e Asocijonit të Hotelieris në R.eMaqedonisë së Veriut . Në këtë takim pritet të merr pjesë dhe Kryetari i Komunës së Strugës z. Ramiz Merko. Takime është paraparë të mbahet në ora 11:00 në Hotel Makpetrol.