Nga neser pritet të hapen restorantet dhe kafenet

0

Sipas burimeve të strugalajm.org në Shtabin e krizës qendror vlerësojnë dhe hapjen e njësive të shërbimit, bare e restorante, vetëm për mjediset e hapura sipas protokolleve të ruajtjes së distancës dhe kushteve higjeno-sanitare. Përsëri pas analizave epidemiologjike dhe ndjekjen e situatës në javët në vazhdim nëse rezultatet tregojnë të dhëna të mira, atëherë gjatë javës tjetër priten të hapen edhe disa veprimtar tjera.