Bujar Osmani:Nisën punët përgatitore për fillimin e ndërtimit të Autostradës Shkup Bllacë

0

Nisën punët përgatitore për fillimin e ndërtimit të Autostradës Shkup Bllacë.
Para Diku 18 muajve dola me një hartë në këtë vend për të shprehur një vullnet, një dëshirë për një arterie lidhëse 40 minutëshe Shkup – Prishtinë dhe ja sot edhe pse me maska por me gëzim dhe krenari ndjeka fillimin e punëve përgatitore. Ta gëzojmë!, shkruan ne profilin e tij te Facebook Z. Bujar Osmani