Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistron 16 pacientë të shëruar, ja nga cila qytete!?

0

Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistron 16 pacientë të shëruar nga COVID-19, ja nga cilat qytete jane:

– Shkup 8

– Prilep 2

– Strugë 2

– Veles 2

– Gostivar 1

– Kratovë 1

Numri i përgjithshëm i rasteve të diagnostikuara në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 1762, numri i pacientëve të shëruar është 1267, numri i vdekjeve është 98, dhe për momentin numri i rasteve aktive në vend është 397.