Ndryshim të orës policore për shkak të Ramazanit, do filloj prej orës 19:00 deri 05:00

0

Në Shtabin qendror të krizës është diskutuar që për shkak të muajit të shenjë të Ramazanit të ndryshoj ora policore. Kërkesa që është diskutuar në shtabë është që ora policore për ditë pune pra nga E Hëna deri të Premte të filloj nga 19:00 deri 05:00 dhe jo siç ka qënë deri më tani prej 16:00 deri 05:00. Vendimi së shpejti për këtë kërkesë do e sjell Qeveria në mbledhjen e ardhshme.