Ramiz Merko nuk ndalet, dhe në kohë pandemie vazhdon me asfalltimet(FOTO)

0

Pavarsisht se jemi në një periudh që e gjith bota përballet me virusin COVID-19, Komuna e Strugës dhe kryetari i saj Ramiz Merko vazhdojn me punë .EMe nje kapacitet të përgjysmuar për shkak virusit por punët e planifikuar do vazhdojn të kryhen. Pikërisht në këto ditë që është policore dhe nuk kemi lëvizje me automjet është shfrytzuar për të asfalltuar dy akse rrugore, njëra pjes e asfalltit u shtrua nga fabrika e ALLA Kompani deri në hyrje të fsh. Drasllajc, dhe pjesa tjetër nga dalja e fsh. Drasllajc deri në vendin ku ndahen rrugët për fshatrat Livadhi dhe Dollogozhdë. Me asafalltimin e kësaj pjesë kryetari R.Merko dhe njëher tregon kujdesin për fshatrat e asaj anë me qëllim lehtësimin e lëvizjeve të automjeteve për popullaten e atyre fshatrave.