Ne Struge 3raste te reja me COVID19 dhe 1 i vdekur, ja nga cilat qytete jane tjeret.!!

0

Ne R. e Maqedonise se Veriut sot ka pasur 36 raste te reja te prekur me COVID-19 dhe 3 te vdekur, prej tyre ne Struge ka patur 3 persona dhe nje i vdekur.Te prekurit tjere jne nga keto qytete: Shkup 22,Kukanove 4 dhe 1 vdekur, Prilep 3 dhe 1 vdekur, Struge 3 dhe 1 i vdekur,Veles 3 dhe Manastir 1