Ne 24oret e fundit 107raste me COVID-19, ja nga cilat qytete!?

0

Ne 24 oret e fundit ne R. e Maqedonise se Veriut ka pasur 107 raste te reja me COVID-19. Ja nga cilat qytete jane:

Shkup 28, Kumanove 44, Diber 2, Shtip 1,Prilep 11, Tetove 5, Struge 1, Veles 4, Manastir 6, Kavadarc 1 dhe Gostvar 2.