Kryqi i Kuq i Strugës dhe Klubi i Librit Strugë zhvillon aksion humanitar

0

Kryqi i kuq i Struges ne bashkpunim me Klubi i Librit Struge edhe sot vazhdoi me distribuimin e pakove humanitare ne luften kunder pandemis COVID-19 per familjet me veshtirsi ekonomike ne Komunen e Struges. Ne ju ndihmojmë- Ju #qëndronështëpi

Општинската организација на Црвен крст – Струга во соработка со Клубот на книгата во рамките на борба против COVID-19 продолжи со дистрибуција на хуманитарни пакети, кои се наменети за семејства со социјален ризик во Општина Струга. Ние се грижиме за Вас, Вие#седетеидомаKryqi i kuq i Struges ne bashkpunim me Klubi i Librit Struge edhe sot vazhdoi me distribuimin e pakove humanitare ne luften kunder pandemis COVID-19 per familjet me veshtirsi ekonomike ne Komunen e Struges. Ne ju ndihmojmë- Ju #qëndronështëpi

Posted by Црвен Крст Струга on Wednesday, April 15, 2020