LPB NGA SHTABI I EMERGJENCES: Ne do te i‘u sjellim kerkesat tuaja deri ne shtepi

0
DCIM100MEDIADJI_0059.JPG

LPB NGA SHTABI I EMERGJENCES: Ne do te i‘u sjellim kerkesat tuaja deri ne shtepi

Qe nga takimi i pare me shtabin e emergjences – Struge, LPB mori vendim qe gjate gjithe kohes, per cdo dite, 24 ore te jete ne dispozicion per te i‘u pergjigjur thirrjes se cdo personi ne nevoje.Te gjithe personat e moshave te thyerq, personave me probleme shendetesore dhe te gjithe atyreve qe nuk mund te qarkullojne, LPB do te jua mbaroje nevojat deri ne shtepi.Mjafton te thirrni ne numrat e celularit qe jane te paraqitura, ne cdo kohe, ne cdo ore, dhe te tregoni per cka keni nevoje, LPB do te ju‘a sjell cdo gje deri ne SHTEPITE tuaja.Kjo vlen edhe pergjate ores policore.Ne do te iu qendrojme prane ne cdo moment, aq sa kemi force.Paraqit nevojen tende ne numrin:070-783-563071-804-232