VIDEO/Orkestra kombëtare e Francës mahnit botën, luajnë një vepër me 51 instrumente pa u takuar

0

Një orkestër franceze ka regjistruar një pjesë muzikore me 51 instrumente dhe e ka ndarë atë me miliona njerëz në mbarë botën që gjenden në shtëpi gjatë karantinës.

Si një puzzle gjigant, edhe orchestra kombëtare franceze përdori magjinë e teknologjisë për të ngjitur së bashku 51 pjesët e muzikantëve, të cilët filmuan secili veten duke luajtur vetëm pjesën e tyre, në shtëpi.