Greqi/ Arrin në 55 numri i viktimave nga CoVid-19

0

Në Greqi ka shkuar në 55 numri i viktimave nga CoVid-19.

Dy viktima janë shënuar në spitalin e Nauses në Greqinë veriore.

Ata janë një 60 vjeçar dhe një 78 vjeçare.

Të dy kishin sëmundje të tjera.

HarbinKompani