Humanistët strugan Burim Zhuta dhe Zikri Meta ndihmojnë policin e NEW YORK-ut

0

Me kërkesë të kryetarit të qendrës shqiptaro-amerikane z.Burim Zhuta ndaj humanistit dhe patriotit strugan z. Zikri Meta për ta ndihmu policin e NEW YORK-ut,më saktësish për të ju ndihmuar policëve shqipëtare dhe amerikan që flinin nëpër makina nëpër rrugët e NEW YORK-ut, duke mos shkuar në shtëpitë e tyre për mos rrezikuar familjet nga ndonjë infektim i mundshëm të tyre me COVID-19. Zotri Meta hapi dyert e apartamenteve të tij në NEW YORK, për tu ardhur në ndihmë policëve që patrullojnë rrugët e NEW YORK-ut në këtë kohë të vështira. Me këtë gjest human me iniciativ të z. Burim  Zhuta  dhe me përgjigjen e z. Zikri Meta për të hapur apartamentet kanë shpëtuar oficerat shqiptaro amerikan dhe familjet e tyre nga infektimi i këtij virusi vdekje prurës. Shqiptarët edhe njëherë në SHBA tregojn vlera të mëdhaja të humanizmit atëher kur ky vend ka më shumë nevojë.