Jozyrtare: Pacientja e moshuar nga një fshat i Strugës dyshoet për infektim nga COVID19,ka pasur kontakt me mjekun Kokale nga Dibra

0

Burime jozyrtare për redaksion e strugalajm.org tregojn se një e moshuar nga një fshat i qytetit të Strugës dyshoet të jetë e infektuar nga CoronaVirus (COVID-19), referuar po të njëjtat burimeve e moshuara ka pas kontakt me mjekun Kokale nga Dibra, i cili para ca ditëve rezultoj pozitiv me COVID-19. Për më shum informacion dhe zyrtarisht do njoftoeni ne ditët në vazhdim nga redaksia jonë. Nëse ky rast rezulton të jetë i vërtet atëher do jetë rasti i parë në Strugë deri më tani i prekur nga COVID-19