Arilena tregon nënën e saj, sa shumë i ka ngjarë

0

Këngëtarja Arilena Ara ka postuar një foto nga karantina ku tregon nënën e saj

Arilena Ara ishte pritur që të përfaqësojë sivjet Shqipërinë në Eurovision, por ky event është shtyrë dhe si rezultat i kësaj këngëtarja për shkak të pandemisë koronavirusit.

EURO-CONTROL

Ende nuk dihet se kur do të mbahet ky event, megjithatë këngëtarja tanimë po ka kohë më shumë që të qëndrojë me familjen e saj.

“Nëna”, ka shkruar ajo derisa duket se ajo ka një ngjashmëri të madhe me nënën e saj.