Ramiz Merko: Në këto ditë të vështira, vjen lajmi i shumëpritur për hapjen e negociatave…

0

Të nderuar qytetarë,

Në këto ditë të vështira, dua të ndaj me ju gëzimin mbi lajmin e shumëpritur për fillimin e negociatave me Bashkimi Evropian. Sot jemi më afër se kurrë pranë të ardhmes të shumëdëshiruar, pranë realizimit të synimeve dhe ëndrrave për të cilat kemi punuar kaq vite.

Shpresoj që shumë shpejtë të gëzojmë lajme edhe më të mira.

Zoti ju ruajt ju dhe familjet e juaja.

Me respekt,
Kryetari I Komunës së Strugës
Dr.Ramis Merko

******

Почитувани граѓани,

Во овие тешки денови, би сакал да ја споделам со вас радоста за долгоочекуваната вест за почеток на преговорите со Европската унија. Денес сме поблиску од кога било досега до долгоочекуваната иднина, до остварување на целите и соништата за кои работевме толку многу години.

Се надевам дека наскоро ќе добиеме уште подобри вести.

Бог да ве заштити вас и вашите семејства.

Со почит,
Градоначалник на Општина Струга
Д-р Рамис Мерко