Ekskluzive: Nga 240 të testuar ditën e sotme pozitiv rezultojnë vetëm 22persona,gjithsej numri shkon 199! Këtë numër do e spall nesër ministri V.Filipçe !!!

0

Nga burimi mbrenda qeverisë në redaksin e strugalajm.org ka ardhë informacion se sot(25.03.2020) ka pasur 240 persona që kanë bërë testin për virusin COVID-19, prej të cilëve vetëm 22 prej tyre kanë rezultuar pozitiv me coronavirusi, dhe arrin numrin total prej 199 personave të infektuar në R. e Maqedonisë së Veriut. Gjithsesi këtë numër zyrtarisht do e shpall ministri Venko Filipçe ne pres konferenc e nesërme.