Eкслузивно: Од 240 новотестирани денес само 22 позитивни, бројката искачи на 199,утре министерот Филипче ќе ја објави новата бројка!

0

Екслузивно за нашата редакција од владени извори дојдена е информацијата дека денес во нашата земја беа тестирана 240 граѓани од кои само 22 беа позитивни со Совид-19 и бројот на позитивни во Р.Северна Македонија се искачи на 199. Ова бројка официјално ќе ја објави Филипче во прес конференција.