Bujar Osmani: 130 policë të rinjë shqiptarë do t’i bashkangjiten Ministrisë së Brendshme

0

25 mars 2020 – “Edhe 130 policë të rinjë shqiptarë do t’i bashkangjiten Ministrisë së Brendshme për sigurinë dhe rendin publik në vend, integritetin, shëndetin dhe jetën e qytetarëve!
Kolegëve Ju urojmë suksese në punë!”