V.Filipçe: Në 24 orët e fundit kemi edhe 12 persona tjerë të prekur nga COVID-19

0

V.Filipçe: Në 24orët e fundit kemi edhe 12persona tjerë të prekur nga COVID-19

Ministri i shëndetësis deklaron se në 24 orët e fundit në vendin tonë kanë rezultuar dhe 12 persona tjerë të prekur nga Corona virusi ose COVID-19 dhe shkonë në numrin total prej 148 persona. Për momentin që flasim numri i të prekurve sipas qyteteve është si mëposhtë:

Shkupi (88)

Dibra (40)

Kumanova (8)

Shtip (7)

Kavadarc (2)

Ohër (2)

Gostivar (1)