Dashmir Nasufi: Ideja e prekjes së rrogave të administratës në këtë situatë e papjekur dhe amatore

0

Ideja e prekjes së rrogave të administratës në këtë situatë më duket shumë e papjekur dhe amatore.Duhet të jemi të vetëdijshëm që edhe me këto rroga mezi plotësohen nevojat, për mos thënë që nuk plotësohen fare, jo më akoma të ulen.

Sa u takon rrogave dhe harxhimeve të udhëheqësve propozues të kësaj ideje, aty le të bëhen shkurtime dhe ulje.