Ekskluzive: Sot Qeveria do marr masa radikale për të bllokuar qytetarët dhe lëvizjen e tyre

0

Me sa duket jovetedijesimi i popullates dhe mos respektimi i apelit për të mos lëvizur nga shtëpia nga ana Qeveris me sa duket ka ndikuar që nga kjo e fundit të marrin masa më radikale për të bllokuar lëvizjen e njerzve me qëllim që të bëhet parandalimi i përhapjes së COVID-19 që do dërgoj vendin në një kolaps të Sistemit shëndetësor.