SHBA 100 milionë dollarë ndihmë Shqipërisë e vendeve të tjera për luftën ndaj COVID-19

0


Ambasadorja amerikanë në Tiranë Yuri Kim nëpërmjet një postimi të shpërndarë në rrjetet sociale njoftoi se shtetet e bashkuara do të japin një fond prej 100 milionë dollarësh Shqipërisë dhe vendeve të tjera për të luftuar virusi e ri COVID-19.
Sipas ambasadores Kim ky fond shërben për të ndihmuar më shumë ne krijimin e kapaciteteteve dhe forcimin e infrastrukturës.

Diplomatja amerikane ka theksuar se ne këtë emergjence Shtetet e Bashkuara do te jene ne krah te miqve per ta perballuar ate se bashku. VilaEuropa