Ekskluzive: Nga testimet e bëra qytetarëve Strugës të gjithë rezultojnë negativ. Struga vazhdon pa asnjë të prekur me COVID-19

0
DCIM100MEDIADJI_0059.JPG

Ekskluzive: Nga testimet e bëra qytetarëve Strugës të gjithë rezultojnë negativ. Struga vazhdon pa asnjë të prekur me COVID-19

Në qytetin e Strugës deri sot (20.03.2020) janë kryer testime të disa personave që kanë pasur simptoma të lehta të gripit, dhe nga të gjitha rezultati ka qënë NEGATIV. Struga mbetet akoma qytet pa asnjë të infektuar me virusin COVID-19.