Ексклизивно/Официјално: Од 7 лица тестирани во Струга ( 6 од Лабуништа и еден од Струга) сите се негативни!Се чека уште еден резултат од приватната болница Жан Митрев!

0
DCIM100MEDIADJI_0059.JPG

Ексклизивно/Официјално: Од 7 лица тестирани во Струга ( 6 од Лабуништа и еден од Струга) сите де негативни!!! Се чека уште еден резултат од приватната болница Жан Митрев!