Zyrtare: Identifikohet dhe zbulohet pacienti i pare me COVID-19 në Ohër

0

Zyrtare: Identifikohet dhe zbulohet pacienti i pare me COVID-19 në Ohër

Nga Ohri për strugalajm.org njoftojn që dhe në këtë qytet kanë zbuluar një person me virusin COVID-19 i cili momentalisht është në mbikqyrje.