Në Shtip infektohet me COVID19 një vajzë 4vjeçare

0

Në Shtip infektohet me COVID19 një vajzë 4vjeçare

Në Shtip është infektuar me virusin COVID-19 një vajzë e vogël 4vjeçare e cila është infektuar në çerdhe në Angli. Vajza 4vjeçare sëbashku me familjen e saj është kthyer nga Angli më datë 14 Mars dhe kanë qëndruar në vetëizolim shtëpiak. Në testim është paraqitur dje , dy ditë pasi i janë paraqitur simptomat e para të virusit COVID-19.