Qendra për punë sociale – Strugë me aktivitete për shkak të situatës së re krijuar me virusin COVID-19

0

Qendra për punë sociale – Strugë: Sot drejtori i QPS – Strugë Mevmed Halili dhe të punsuarit e qendrës patën aktivitete me rastin e situatës së re krijuar me përhapjen e virusit COVID-19, duke shpërndarë mjete për dezifenktim dhe higjen personale për familjet me gjendje të dobët ekonomike.

Gjithashtu Qendra për punë sociale në Strugë,drejtuar nga Mevmed Halili bën apel deri tek qytetarët që ti ndjekin rekomandimet e Qeverisë dhe Ministrisë së Shëndetësisë për parandalimin e virusit COVID-19.