Zbulohen mbi 50 refugjatë në rrugën Gjevgjeli – Shkup

0

Dje në autostradën Gjevgjeli – Shkup, gjatë kontrollit të një automjeti, e drejtuar nga I.D (46) nga Shkupi janv gjetur 56 refugjatë.

Prej tyre, 54 janë nga Pakistani dhe dy persona nga Afganistani.