Tërmet në afërsi të Dibrës

0

Një tërmet i vogël është regjistruar sot afër Dibrës.

Tërmeti ishte me madhësi 2.4 shkallë dhe është regjistruar 9 kilometra larg qytetit të Dibrës.

ENKELED

Dridhja ishte me thellësi prej 12 kilometrash./Telegrafi/