Ndalohet shtetasi Shqiptar në doganën e Qafëthanës për “Vjedhje të Rëndë”

0

Qendra Rajonale për Punë Kufitare Perëndim-Seksioni per kriminalitetin kufitar Strugë, në bashkëpunim me Seksionin për Punë të Brendëshme Strugë ka ngritur padi penale kundër L.B (21) nga R.e Shqipërisë, për shkak të dyshimit te bazuar për kryerjen e veprës penale ,, Vjedhje e rëndë,, .Kryerësi veprën e ka kryer në një shtëpi vikendi në fshatin Belicë e Lartme , nga ka marrë më shumë artikuj të cilat jane gjetur dhe marrë nga ai.
Sektori për punë të Brendëshme Ohër

Zyra për marëdhënie me publikun