FOTO/ Shën Valentini është dhe për kafshët

0


Këto foto romantike tregojnë se Shën Valentini nuk është vetëm për njerëzit, por edhe për kafshët.

Çifte të lezetshëm janë formuar mes bufave, kangurëve që puthen e zebrave që përqafohen.

Sipas ‘Psychology Today’ nuk dihet nëse kafshët janë të afta të përjetojnë lidhje romantike, por ka prova që tregojnë se janë po aq të aftë sa njerëzit të ndiejnë emocione.

Shumë kafshë janë monogame dhe nuk e ndërrojnë partnerin deri në fund të jetës së tyre.

ING-Luli