Adem Ajdaroski emërohet drejtor në NP “Makedonija Pat” – Strugë

0

Adem Ajdaroski emerohet drejtor në NP “Makedonija Pat” – Strugë

Nga sot në Ndërmarrjen Publike ‘Makedonija Pat’ drejtoria në Strugë emërohet Adem Ajdaroski kuadër i Bashkimit Demokratik për Integrim nga Podgorci i Strugës. Kjo tregon dhe njëherë mbështetjen e fuqishme që jep për këto vendbanimi BDI dega e Strugës, ku para ca kohëve dhe nje pjesë e ministrave nga Qeveria e R.së Maqedonisë së Veriut qëndroj pikërisht në vizitë pikërisht në Podgorc dhe ju premtuan se do vazhdojnë të mbështesin me projekte të ndryshme