Përfundon në spital studentja shqiptare që u kthye dje nga Kina

0

Një studente shqiptare e ardhur së fundmi nga Kina është shtruar në spitalin e infektivit.

Mjekët bëjnë me dije se ajo është prekur nga një grip i thjeshtë dhe nuk ka shenja të coronavirus.

Ditën e djeshme janë nisur drejt Shqipërisë dhe dy studentë të tjerë.

ING-Luli