Në Makedonski Brod, plagoset një gjuetar me armë zjarri

0


Sot rreth orës 09:50 minuta në Qendrën spitalore të Makedonski Brod në gjendje kritike është sjellë personi S.P. i lindur në vitin 1957, i cili është plagosur me një armë të kalibrit të vogël nga ana e T.T. në fshatin Greshnicë. Që të dy, edhe S.P. dhe T.T. janë anëtarë të Shoqatës së gjuetarëve “Pesjak”. Policia po punon në zbardhjen e plotë të rastit.

Nabizi1