Skandal: Kryetari i Gjykatës Ifet Bajramoski vazhdon të mbushi gjykatën me Maqedonas

0

Emerimet ne Gjykaten e Struges, perseri mbeten ne numer me te larte per maqedonasit. Sic shihet dhe ne kete rast ka Diskriminim per Shqiptaret, te cilet sa vjen dhe jane me te paket ne institucione te tilla. Edhe pse nje qytet ku dominojne Shqiptaret, gjykata e ketij qyteti tashme ka te punesuar dhe vazhdon rekruton Maqedone ne vendet e saj te punes. Ky diskriminim eshte bere me evident ne konkursin e fundit te punesimit ku me direktiva te kryetarit Ifet Bajramoski ne konkurs jane rrezuar gjith shqiptaret duke lene vetem maqedon dhe i njejti pranoet. Por kjo nuk esht per tu cuditur per kryetarin e gjykates pasi ky diskriminim shihet gjithkund pasi te gjith shefat mbrend administrates jane gjith maqedon edhe pse aty ka shqiptar me eksperienc sillen te ri maqedon dhe menjer behen shefa.