Trendi për dimër: Pallto ngjyrë të bardhë bore

0

Dukja monokromatike dimërore e bardhë lehtë arrihet me detaje të shkëlqyera argjendi të cilat janë neutrale dhe nuk do të prishin përshtypjen e palltos me shkëlqim të bardhë!

Prakticiteti është vlerësuar si kategori mode!

Peliçja e gjerë sikur modeli Chloe apo palltoja ngjyrë e bardhë bore Jil Sander me mbërthim të dyfishtë gjithsesi janë pjesë të preferuara për çapkënllëqe dimri…   Vanila-Sky