Sulmohen fizikisht dy të mitur në Kërçovë

0

Në banorë i Kërçovës mbrëmë, menjëherë pas mesnate ka sulmuar fizikisht dy fëmijë në një klub për biljard në Kërçovë.

“Mbrëmë në ora 00:10 minuta në një Klub biljardi që gjendet në rrugën “Marshall Tito”, në Kërçovë, është prishur rendi dhe qetësia më çrrastë një person ka sulmuar fizikisht dy të mitur”, ka njoftuar Stefan Dimovski, zëdhënës i SPB-Ohër.

VilaEuropa