Ramiz Merko asfallton ,, vendlindjen ,, Ziadin Seles !!!(FOTO)

0

Ramiz Merko asfallton ,, vendlindjen ,, ziadin seles !!!

Në mungesë të vëmendjes 5 vjeçare nga ana e liderit të Aleancës për Shqipëtarët në atë kohë dhe kryetar komunne z. Ziadin Sela, i cili e la në harresë totale vendlindjen e vetë fshatin Livadhi, sot kryetari aktual z.Ramiz Merko i asfalltoj rrugët e fshatit të liderit të Aleances për Shqipëtarët

Një thënje e vjetër thotë: Po nuk qe për  shtëpinë tënde nuk mund të jesh për të tjerët, Ziadin Sela 5 vite nuk asfalltoj dhe investoji asnje qindarke ne vendlindjen e tij ,fshatin Livadhi ku ai akoma jeton dhe për çdo ditë kalon nëpër ato rrugë,  pretendon të rregulloji dhe përmisoj shtetin dhe gjendjen e shqipëtarëve .