Sulmohet fizikisht nga disa persona

0


Mbrëmë rreth orës 00 e 20 minuta, 26-vjeçari Q.R. nga Reçica e Vogël, në SPB Tetovë ka denoncuar se, më datë 25-dhjetor rreth orës 22 e 30 minuta, deri sa ka qenë me veturën e tij ,,Folkcvagen Golf 5” me targa të Tetovës, duke lëvizur në rrugën e ,,Ilindenit” në afërsi të një objekti hotelerik, ka qenë i ndaluar dhe sulmuar fizikisht nga disa persona të moshës prej 21 deri 27 vjeç, të gjithë nga Tetova, të cilët i ka njohur personalisht. Sulmuesit, e kanë tërhjekur zvarrë nga vetura dhe kanë filluar ta godasin me grushta dhe mjete të forta.
Merren masat për zbardhjen e plotë të rastit.

HarbinKompani