Ziadin Sela vjedh dhe Livadhinë, sinonim i vjedhjes dhe keqpërdorimit për qytetarët e Komunës së Strugës

0

Ziadin Sela vjedh dhe Livadhin, sinonim i vjedhjes dhe keqpërdorimit për qytetarët e Komunës së Strugës

Të mundoesh të udhëheqësh dhe të drejtosh politika kombëtare duket e pamundur kur dëmton dhe vjedh parat e caktura për investime në fshatin Livadhi.Ky njeri ka vetëm një emër ai i cili shkatërroi gjithçka në Strugë keqpërdori dhe vodhi edhe mjetet e vendlindjes së tij fshatit Livadhi, Struganët e njohin por kanë një porosi për të gjithë Shqipëtarët e R.së Maqedonisë së Veriut: “mos i besoni një njeriu i cili për përfitime individuale ka disa fytyra politike, interesi i tij është krijimi i pasurisë duke mos kursyer as fshatin e tij dhe jo më interesat e shqipëtarëve të R.së Maqedonisë së Veriut”.Të vjedhësh këndin e lojrave do të thotë për secilën ditë të kesh ndaluar një fëmijë të luaj, të keqpërdorish fushën e sportit do të thot të kesh ndaluar rinin të argëtohet, të marrish mjetet nga karriget ku do ulen mosha e tretë e fshatit do të thotë mos kesh menduar për fshatin tënd, mos mendojsh për vendin tënd, mos mendojsh për fëmijën tënd. Ky është një njeri i cili ka një emër dhe mbiemër që quhet Ziadin Sela nga fshati Livadhi.

Keqpërdoruesi hirstorik i Komunës së Strugës.

Dallimi nga përfaqësuesit e BDI është sepse sot është kryetari Ramis Merko i cili do i kthejë me projekt konkret të gjith investimet e keqpërdorura. Komuna e Strugës dhe kryetari Ramis Merko së shpejti do fillojë procedurat tenderuese për projekte infrastrukturore për fshatin Livadhi sepse ato meritojn më shumë se ajo që për ta ka menduar bashkëfshatari i tyre. Dallimi duket vetë. Struganët e verifikuan ju të tjerët ndaloni të keqen sepse e keqja ka vetë një emër ai është Ziadin Sela.