Strugani dhe profesori i nderuar Doc.Dr Shefik Shehi zgjidhet Prorektor në USHT

0

Pas dorëheqjes së Arbër Çelikut nga posti i Prorektorit në Universitetin e Tetovës, uebfaqja e Universitetit në fjalë ka hequr emrin e tij nga faqja dhe ka vendosur emrin e ri të prorektorit, e ai është Doc. Dr. Shefik Shehu profesor në Fakultetin Juridik.

Shefik Shehu është me origjinë nga Struga ndërsa tani ka postin ushtrues detyre Prorektor për Bashkëpunim Ndërkombëtar në Universitetin e Tetovës.Shqipmedia