104 vjeçarja shkon në gjueti dhe qëllon një dre

0


Një grua e moshuar ka shkuar për herë të parë në gjueti ku edhe ka arritur ta qëlloj një dre.

Ajo po ashtu ishte personi më i moshuar që mori licencë për arme, nëna e pesë fëmijëve u zotua se do ta vriste një dre.

Djali i saj ka treguar se ‘Ajo dëshironte të shkonte në gjueti, sepse dëshironte ta provonte jetën në pyll’.

Nabizi1