Familja kërçovare hap dyert për familjen 7 anëtarëshe nga Durrësi

0

Mysafirët tanë nga Durrësi në Cërvicë! Ndihmoni sepse do ndjeheni të lumtur!

Shtatë anëtar dhe dy fëmijë të vegjël! Ne e ofruam shtëpinë tonë, nëse ka nevoje bëjeni edhe ju!

Ju pershendesim nga zemra dhe te lumtur qe jemi gjallë!