Myftinia e Strugës dorëzon ndihmat në Durës!

0

Myftinia e Strugës dorëzon ndihmat në Durës!

Pas tragjedisë së tërmetit që ndodhi në qytetin e Durësit, myftinia e BFi-Strugë ndërmori akcion për t’ia zgjatur dorën e ndihmesës banorëve të prekur nga kjo tragjedi. Pas përfundimit të aksionit, një delegacion i myftinisë në krye me myftiun Mr. Salim Sulejmani dhe disa hoxhallarë sot kanë dorëzuar ndihmat në Drejtorinë e Përgjithshme të Rezervave Materiale të shtetit.
Myftinia e Bfi – Strugë ndjenë për obligim që t’i falenderojë këshillat e xhamive dhe hoxhallarët që thirrjes iu përgjigjën pozitivisht dhe besimtarët të cilët shprehën zemërgjërësinë e tyre me sasitë e donuara. Myftinia e Bfi Strugë falenderon kreun më të lart të BFI – së Reisul Ulema Sulejman ef. Rexhepi si dhe organizatën humanitare OH “Hilal” për mbështetjen dhe kujdesin e treguar. Solidariteti i treguar tani është dëshmi se ne jemi bashkë kur e kërkon nevoja për ti dalur në ndihmë njëri – tjetrit.