SHFK “Ashim Agushi”- Ladorishtë furnizoet me dru për ngrohje(Foto)

0

SHFK “Ashim Agushi”- Ladorishtë furnizoet me dru për ngrohje(Foto)

Shkolla fillore e fshtatit Ladorishtë furnizoet me dru per ngrohje, drejtori i shkollës z. Shefi Cenka konfirmon për Strugalajm.org se shkolla fillore e Ladorishtit dhe e Zagraçanit janë furnizuar me dru për ngrohje dhe janë të përgatitur maksimalisht për mbarvajtjen e proçesit mësimor gjatë sezonit të dimrit.