Elvadina Dika është emëruar Drejtoreshë në Agjencinë për Punësim në Strugë

0

Elvadina Dika është emëruar drejtoresh në Agjencinë për Punësim, qendra në Strugë

Elvadina Dika, sot zyrtarisht është emëruar si drejtoresh në Agjencionin për punësim me qendër në Strugë. Përndryshe Elvadina Dika është ekonomiste e diplomuar dhe gjithashtu ka qënë e përzgjedhur dhe si këshilltare komunale gjatë viteve 2009 – 2013.